+31 (0)229 577 988
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vorige

Podilon 100 ml

Vorige

Huwa-san Waterstofperoxide

Intra Hydrocare Waterstofperoxide

715-2000020

Snel Overzicht

Intra Hydrocare zilver gestabiliseerde waterstofperoxide 49,9% 20 liter

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 103,80

Details

Intra Hydrocare zilver gestabiliseerde waterstofperoxide 49,9% 20 liter

Het middel is uitsluitend bestemd voor professioneel gebruik. Draag geschikte beschermende kleding, handschoenen en een beschermingsmiddel voor de ogen bij het verdunnen. De gebruiksaanwijzing zoals opgenomen onder B moet worden aangehouden. Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van:

1. Bacteriën(excl.  Mycobacteriën en bacteriesporen), gisten en schimmels op oppervlakken.
a. Welke in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor, echter met uitzondering van melkwinningsaparatuur op de boerderij, echter inclusief keukens in ziekenhuizen en overige instellingen voor gezondheidszorg.
b. in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen, inclusief ziekenhuizen en overige instellingen voor gezondheidszorg.
c. in ruimten bestemd voor dieren en bijbehorende ruimten, exclusief transportvoertuigen.
d. in lege kassen, warenhuizen en bewaarplaatsen.
e. van apparatuur gebruikt bij het rooien, transporteren en verwerken van aardappelen.
f. van apparatuur gebruikt bij het transporteren en verwerken van bloembollen.
g. ten behoeve van de teelt van land- en tuinbouwgewassen (betonvloeren, teelttafels, bevloeiingsmatten, plantcontainers, stekbakjes, plantenkwerkerkisten, antiworteldoek en handgereedschap)

2. Bacteriën (excl. Mycobacteriën en bacteriesporten), gisten en schimmels in leidingsystemen door middel van vullen.
a. leidingsystemen welke in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor, echter met uitzondering van melkwinningsapparatuur op de boerderij, leidingsystemen in keukens in ziekenhuizen en overige instellingen voor gezondheidszorg, drinkwatersystemen.
b. Leidingsystemen in industrie, echter met uitzondering van drinkwatersystemen.
c. waterinstallaties in de veterinaire sector (water voor consumptie door vee, proceswater, waterwinning-, opslag- en distributiesysteem).

3. Bacteriën (excl. Bacteriesporen) in druppelsystemen ten behoeve van de teelt van land- en tuinbouwgewassen doormiddel van vullen.

4. Bacteriën (excl. Bacteriesporen), gisten en schimmels in drinkwater voor pluimvee.

Toelatingsnummer 13279N

Gebruik het product niet in combinatie met andere desinfectie- en schoonmaakmiddelen. De te desinfecteren oppervlakken en materialen eerst grondig reinigen. Een daarbij gebruikt reinigingsmiddel afspoelen met drinkwater. Overtollig water verwijderen. Bij het desinfecteren zoveel vloeistof gebruiken, dat de oppervlakken gedurende de inwerktijd nat blijven. Na behandeling naspoelen met drinkwater. 

 1. Ontsmetting tegen bacteriën, gisten en schimmels op oppervlakken:
  Besproeien met 15% (bacteriën, schimmels) of 25% (gisten) oplossing (1,5-2,5 liter middel per 10 Liter water). Uitsluitend met grove druppel. Gedurende 5 minuten laten inwerken, zoals beschreven onder 1 d, e, f en g.
 2. Ontsmetting tegen bacteriën, gisten en schimmels in leiding- en drinkwatersystemen (niet in gebruik):
  Systemen vullen met 3% oplossing (3 liter middel per 100 liter water) oplossing. Gedurende 10 uur laten inwerken. Tijdens de ontsmetting het leidingsysteem ontluchten. Leidingsysteem spoelen met drinkwater zodat losgeraakte vervuiling wordt verwijderd en totdat er geen waterstofperoxide meer wordt gemeten in het spoelwater.
 3. Ontsmetting tegen bacteriën in druppelsystemen:
  Systeem vullen met 3% oplossing (3 liter middel per 10 liter water) oplossing. Gedurende 6 uur laten inwerken. Tijdens de ontsmetting het leidingsysteem ontluchten. Leidingsysteem spoelen met drinkwater zodat losgeraakte vervuiling wordt verwijderd en totdat er geen waterstofperoxide ,eer wordt gemeten in het spoelwater. 
 4. Ontsmetting tegen bacteriën, gisten en schimmels in drinkwater voor pluimvee (in gebruik):
  drinkwatersysteem eerst grondig reinigen. Daarna continu doseren met 0.025% (maak een 250ml middel per 10 liter water voorverdunning en doseer deze als 1% verdunning met een doseerpomp aan het drinkwater). De voorverdunning markeren zodat duidelijk is dat deze desinfectiemiddel bevat, waarbij de naam en de concentratie van het middel worden vermeld. Gebruik het product niet in combinatie met orale vaccinatie via drinkwater. Stop de behandeling met intra hydrocare vanaf 24 uur voor toedienen van vaccin tot 24 uu na toedienen van vaccin.

 

In geval van ernstige biofilm / patheogene bacterie vervuiling is een water analyse aanbevolen en reiniging eerst het systeem, wanneer de dieren niet aanwezig zijn.

Vermijd contact van het geconcentreerd product met organische stoffen als olie, vet, papier, hout e.d. zo mogelijk in de originele verpakking opslaan en vanuit de originele verpakking doseren. Niet in luchtdicht gesloten systemen opslaan of gebruiken. Niet als concentraat gebruiken. Niet verspuiten. Koel bewaren

Aanvullende Informatie

Advies Verkoopprijs Nee

Product labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U heeft wellicht ook interesse in

web-monitoring-ok