+31 (0)229 577 988
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Handdoek Dispensers

Stel een Aflopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 18

 1. 1
 2. 2
 1. Euro Quartz Handdoekdispenser

  Euro Quartz Handdoekdispenser

  Gebruiksvriendelijke elegante vouwhanddoekdispenser en onderscheid zich in compactheid. Ruimtebesparende dispenser. Is zowel te gebruiken met C-fold als Multifold vouwhanddoekjes. Door dispenser te gebruiken met Multifold vouwhanddoekjes verbruiks- en daardoor kostenbesparend.

  Vanaf: € 31,45
 2. Euro Quartz Mini Matic XL

  Euro Quartz Mini Matic XL

  De White Quartz Autocut Mini Matic XL is de beste aanpak om uw handen op een hygiënische manier te drogen. De dispenser heeft een compacte vormgeving met een mooie witte kleur. Door de voorraad indicator kunt u in één oogopslag zien hoeveel papier er voorradig is. De handdoekautomaat heeft een dubbele afsluitmogelijkheid: door middel van een drukknop en/of een universele sleutel. Daarnaast heeft u maar liefst twee jaar garantie op het mechanisme!

  Vanaf: € 87,80
 3. Euro Pearl Handdoekdispenser C-Fold

  Euro Handdoekdispenser C-Fold

  Gebruiksvriendelijke vouwhanddoekdispenser en onderscheid zich  in compactheid. Ruimtebesparende dispenser. Is zowel te gebruiken met C-fold als Multifold vouwhanddoekjes. Door dispenser te gebruiken met Multifold vouwhanddoekjes verbruiks- en daardoor kostenbesparend.

 4. Euro Pearl Handdoekdispenser

  Euro Handdoekdispenser Z-Vouw en Interfolded

  Gebruiksvriendelijke vouwhandoekdispenser welke vel-voor-vel doseert. Geen aaraking van de dispenser en dus geen kans op kruisbesmetting. Handdoeken zijn in optimale uitgevouwen toestand te gebruiken, hierdoor geen onnodig verbruik. Per optimale wasbeurt een systeem wat het meest voordelig is en daardoor kostenbesparend.

 5. Euro Pearl Mini Autocut Dispenser

  Euro Matic Mini Autocut Dispenser
 6. IntroLine Handdoekdispenser

  IntroLine Slim Interfolded Handdoekdispenser
  € 22,95
 7. Opaline Handdoekdispenser

  Opaline Handdoekdispenser
  Vanaf: € 18,95
 8. PlastiQline Handdoekdispenser

  Kletsnatte maar schone handen weten altijd raad met de handdoekdispensers van PlastiQline. Het is heel gemakkelijk om een papieren handdoekje uit te nemen en de handen te drogen. Puur gemak: dat is het voordeel van PlastiQline.

  Deze handdoekdispenser biedt plaats aan C- en Z-gevouwen papieren handdoekjes. Besluit u ooit om voor interfold handdoekjes te kiezen, dan schaft u gewoon het speciale inlegplaatje aan. Wat dat betreft, doet u geen desinvestering. Integendeel. U beschikt straks over een sterke en functionele handdoekdispenser die ook nog eens universeel navulbaar is.

  Vanaf: € 20,19
 9. Mediqo-Line Handdoekdispenser

  Als u zorg besteedt aan uw inrichting, zit u natuurlijk niet te wachten op vandalen. Maar mocht het u toch overkomen, dan bent u daar met deze handdoekdispenser helemaal op voorbereid. 

  Deze robuuste handdoekdispenser van geborsteld rvs kan wel tegen een stootje. De stevige cover biedt ruimte voor 400 - 900 handdoekjes. Hiermee bent u altijd verzekerd van een flinke voorraad. De dispenser wordt op vier punten aan de muur bevestigd. Deze solide constructie is volledig vandaalbestendig. 

  Technische omschrijving

  Handdoekdispenser groot. 
  Met zichtvenster voor inhoudscontrole. 
  Afsluitbaar, slot zit aan de voorzijde. 
  Cover gaat aan de voorzijde open. 
  Met 4punts bevestiging. 
  Interfold handdoeken passen na de aanschaf van een speciale adapter.

  Vanaf: € 74,16
 10. Mediqo-Line Handdoekdispenser

  Als u gevoel heeft voor stijl, weet u dat elk detail telt. Met deze bescheiden handdoekdispenser treft u een smaakvolle en praktische aanvulling voor elke sanitaire ruimte. 

  Deze subtiele handdoekdispenser springt vooral in het oog door de strakke vormgeving. Het ontwerp van de kast is volledig gericht op functionaliteit. Voor gebruik verwijdert u de doekjes via de opening aan de onderzijde van de dispenser. De voorzijde van de dispenser is opklapbaar, zodat de handdoekvoorraad eenvoudig aangevuld kan worden.

  Technische omschrijving

  Handdoekdispenser klein. 
  Met zichtvenster voor inhoudscontrole. 
  Afsluitbaar, slot zit aan de voorzijde. 
  Cover gaat aan de voorzijde open. 
  Met 3punts bevestiging.
  Interfold handdoeken passen na de aanschaf van een speciale adapter.

  Vanaf: € 59,74
Stel een Aflopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 18

 1. 1
 2. 2