+31 (0)229 577 988
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bekijk de verschillende systemen handdrogers.

Luchtdroog Systemen

Stel een Aflopende Directie in

   

5 Artikel(en)

 1. Handdroger Jet Air CX1000

  - Deze innovatieve handdroger is ontworpen om modern en chic te ogen en tegelijkertijd makkelijk in gebruik en hygiënisch te zijn.
  - De Jet Air is een superieur model met een keuze tussen warme en koude lucht. Fantastisch voor een brede inzet in commerciële projecten. 
  - Het drogen van je handen ging nog nooit zo snel; de Jet Air is uitgevoerd met een dubbel lucht injectie speed systeem waardoor de handen al binnen 10 seconden
     zijn gedroogd.
  - De handdroger stoot een straal uit lucht wat vocht van beide kanten van de handen blaast en produceert zo een aangename en natuurlijk aanvoelende droging.
  - De economische handdroger heeft een highspeed motor die slechts 5% van de energie verbruikt ten opzichte van een conventionele handdroger.
  - Het energieverbruik kan nog verder worden teruggebracht door de gebruiker doordat het verwarmingselement aan of uit gezet kan worden. 
  - Voor gemakkelijk onderhoud heeft de handdroger een ingebouwde lekbak die het water verzamelt in een bak aan de onderkant van de droger.  
  - Er zijn een aantal milieuvriendelijke eigenschappen in de Jet Air ingebouwd die de gebruiker helpen de carbon footprint te verkleinen.  De droger is ontworpen om
     om energie te besparen met features als infrarood senser en automatische afslag. Beide eigenschappen bevorderen de energie zuinigheid als het apparaat niet in
     gebruik is. 
  - Het ontwerp met de open zijkanten biedt de mogelijkheid om je handen te drogen zonder de droger aan te raken. Dit helpt de verspreiding van bacteriën te
     beperken.
  - De cover van de droger is gemaakt van non-poreus kunststof die bacteriegroei voorkomt en gemakkelijk schoon te maken is.
   
  € 626,25
 2. P+L Handdroger

  De DP1600S is de meest veelzijdige handdroger van P+L Systems. Met een vermogen van 1600W en een droogtijd van 12-15 seconden is het een premium handendroger geschikt voor vele toepassingen.

  € 695,00
 3. Smart Jet Handdroger

  Smart Jet Handdroger

  € 695,00
 4. Power Blade Handdroger

  Power Blade Handdroger, 1200W

  Dimensies: 343w x 430h x 232d(mm)
  Weight: 7kg
  Electriciteit Aansluiting:  220-240V, 50Hz
  Current Consumption: 5.2A at 230V
  Nominale Output: 1200W
  Droogtijd: Approx 10-15 seconds

  Motor Speed: 
  Luchtsnelheid: 600 km/u
  Lucht Volume:
  Geluidsniveau: 78 dBa
  Standby Verbruik:
  Electra Bescherming: Klasse II IP44

  Vanaf: € 599,00
 5. Dualflow Handdroger

  De Mediclinics Dualflow Plus handendroger is een mooi vormgegeven en energiezuinige hands-in handendroger. De handen worden in ca. 10 seconden drooggeveegd met een tweezijdige luchstroom. 
  De luchtsnelheid van deze luchstroom is 410 km/h.

  Het motorvermogen is traploos instelbaar tussen de 420 Watt en 1100 Watt. Daarbij is de gemiddelde droogtijd 15 respectievelijk 10 seconden.

  Vanaf: € 674,65
Stel een Aflopende Directie in

   

5 Artikel(en)

web-monitoring-ok