Leasecalculator

Als ondernemer heeft u het waarschijnlijk druk met uw business en heeft u niet alle tijd voor het regelen van de financiering van uw bedrijfsmiddelen.

Met onze online calculator berekent u snel en eenvoudig zelf uw leasetarief, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

U selecteert eenvoudig het product wat u wilt financieren en vult de aanschafprijs exclusief de BTW in. Vervolgens kunt u met de schuifjes de gewenste aanbetaling, looptijd en slottermijn bepalen.

Indien u de gewenste maandtermijn berekend heeft klikt u op de button "Verstuur uw aanvraag" en wij nemen uw aanvraag direct in behandeling.

Financiële Lease

Financiële lease, ofwel on-balance lease, is een leasevorm waarbij uw onderneming het object op de balans mag activeren en afschrijven ( economisch eigenaar ). Dat heeft als voordeel dat u dezelfde rechten hebt als in de situatie waar u koper bent van een object. Bovendien kunt u eenvoudig calculeren vanwege de vaste rente en vaste kosten. Bij deze leasevorm kunt u maximaal 100% financieren. Na betaling van alle termijnen verkrijgt uw onderneming na het voldoen van een symbolische koopoptie het juridisch eigendom van het object.