+31 (0)229 577 988
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vorige

Ninja Elektrische Sprayer

Vorige

Haaga Achterloop Veegmachine

Haaga Achterloop Veegmachine Elektrisch

556-670000

Snel Overzicht

De professionele Haaga 677 met een veegbreedte van 77 cm en levert een veegprestatie tot 3600 m2/ uur. De Haaga 677 is voorzien van accu, waardoor u niet meer hoeft te duwen. U kunt zodoende nóg eenvoudiger (grotere oppervlaktes) vuil laten opvegen!

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 669,50

Details

De professionele Haaga 677 met een veegbreedte van 77 cm en levert een veegprestatie tot 3600 m2/ uur. De Haaga 677 is voorzien van accu, waardoor u niet meer hoeft te duwen. U kunt zodoende nóg eenvoudiger (grotere oppervlaktes) vuil laten opvegen!

  • De Haaga 677 is voorzien van een gepatenteerd turbo schotelborstelsysteem, waarbij 2 schotelborstels het vuil oppakken en over de achter draaiende walsborstel boven in de vuilcontainer afvoeren. Met één veeggang wordt effectief twee keer geveegd.
  • Tevens is de Haaga 677 voorzien van speciale filters die de cruciale delen van de veegmachine beschermt tegen stof en water.
  • De hoogte van het schotelborstelsysteem is aanpasbaar, waardoor optimale reiniging van diverse oppervlakken mogelijk is.
  • De vuilcontainer kunt u in één handomdraai legen en herplaatsen.
  • De Haaga 677 vergt zéér weinig onderhoud en is zodoende zeer duurzaam in gebruik. Zo is de Haaga 677 voorzien van iSweep. Dit is een kunststof hoes die om het aandrijfsysteem is bevestigd, zodat deze niet bevuild raakt door o.a. stof en (nat) vuil). Daarnaast bevat Haaga rubberen banden en is de Haaga 677 tandwiel aangedreven.
  • De borstels zijn eenvoudig te vervangen zonder gereedschap.
  • Alle Haaga veegmachine onderdelen zijn tevens apart verkrijgbaar.
 

Toepasbaarheid Haaga 677

De Haaga 677 veegt grover vuil zoals blikjes en bekertjes moeiteloos op. Naast het grover vuil kunt u eveneensfijner (nat) vuil zoals bladeren, zand, steentjes en stof opvegen met de Haaga 677. De veegmachine is voorzien van (zij) geleidingsrollers, waardoor u eenvoudiger langs stoepranden en muren kunt vegen. De veegmachine is zowel binnen als buiten te gebruiken. De Haaga 677 is zéér geschikt voor de grotere oppervlaktes en o.a. toepasbaar voor tankstations, magazijnen, sporthallen, productiehallen, parkeerterreinen etc. tot 3500 m2.

Aanvullende Informatie

Advies Verkoopprijs Nee

Product labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U heeft wellicht ook interesse in