Product was successfully added to your shopping cart.

Handdroger Jet Air CX1000

116-AA17001

Snel Overzicht

- Deze innovatieve handdroger is ontworpen om modern en chic te ogen en tegelijkertijd makkelijk in gebruik en hygiënisch te zijn.

- De Jet Air is een superieur model met een keuze tussen warme en koude lucht. Fantastisch voor een brede inzet in commerciële projecten. 

- Het drogen van je handen ging nog nooit zo snel; de Jet Air is uitgevoerd met een dubbel lucht injectie speed systeem waardoor de handen al binnen 10 seconden

   zijn gedroogd.

- De handdroger stoot een straal uit lucht wat vocht van beide kanten van de handen blaast en produceert zo een aangename en natuurlijk aanvoelende droging.

- De economische handdroger heeft een highspeed motor die slechts 5% van de energie verbruikt ten opzichte van een conventionele handdroger.

- Het energieverbruik kan nog verder worden teruggebracht door de gebruiker doordat het verwarmingselement aan of uit gezet kan worden. 

- Voor gemakkelijk onderhoud heeft de handdroger een ingebouwde lekbak die het water verzamelt in een bak aan de onderkant van de droger.  

- Er zijn een aantal milieuvriendelijke eigenschappen in de Jet Air ingebouwd die de gebruiker helpen de carbon footprint te verkleinen.  De droger is ontworpen om

   om energie te besparen met features als infrarood senser en automatische afslag. Beide eigenschappen bevorderen de energie zuinigheid als het apparaat niet in

   gebruik is. 

- Het ontwerp met de open zijkanten biedt de mogelijkheid om je handen te drogen zonder de droger aan te raken. Dit helpt de verspreiding van bacteriën te

   beperken.

- De cover van de droger is gemaakt van non-poreus kunststof die bacteriegroei voorkomt en gemakkelijk schoon te maken is.

 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 626,25