+31 (0)229 577 988
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Deb Instant Alcohol Foam Cartridge

064-DIF1LTFNL

Snel Overzicht

Deb Instant Alcohol Foam Sanitiser 1 Ltr, cartridge t.b.v. nieuwe model


Uit voorraad leverbaar zolang de voorraad strekt

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,40

Details

Deb Instant Alcohol Foam Sanitiser 1 Ltr, cartridge t.b.v. nieuwe model

TOEPASSINGSGEBIED Ideaal voor gebruik in de gezondheidszorg en in voedselverwerkende omgevingen waar een hoog niveau van handhygiëne is vereist. Ook geschikt voor gebruik in cafetaria’s, kantoren, receptie- en lobbyomgevingen, toiletruimtes en elke publieke ruimte om de verspreiding van kiemen te helpen voorkomen.

WANNEER GEBRUIKEN Zorgsector - gebruik handdesinfectans volgens de aanbevelingen van de werelgezondheidsorganisatie (WHO) betreffende „5 momenten voor handhygiëne“. Voedingssector - gebruik handdesinfectans volgens aanbevelingen HACCP-risicoanalyse. Algemeen hygiënisch gebruik - gebruik handdesinfectans na hoesten, niezen, contact met lichaamsvocht of potentieel besmette oppervlakken.

Uiterst doeltreffend handdesinfectiemiddel op alcoholbasis, zonder parfum en zonder kleurstoffen, met vochtinbrenger. Gebruik zonder water. Doodt in slechts 30 seconden 99,999% van de meest voorkomende ziektekiemen. De hypoallergene schuimformule is ideaal voor regelmatig gebruik en laat de handen verfrist en zacht achter. In tegenstelling tot alcoholgels bevat Deb InstantFOAM geen geleermiddelen. Ook bij regelmatig gebruik voelen de handen NIET kleverig aan. De formule laat geen residu achter op de huid en is geschikt voor gebruik onder handschoenen en daarmee ideaal voor handhygiëne bij voedselverwerking. De uiterst doeltreffende formule voldoet aan EN1500 binnen 30 seconden, prEN12054, EN1276, EN1275 en EN1040.

Download Safety Sheet:
 Deb Instantfoam

Aanvullende Informatie

Advies Verkoopprijs Nee

Product labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U heeft wellicht ook interesse in

web-monitoring-ok