+31 (0)229 577 988
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Xline Trolley 45l

268-45TROLLEY

Snel Overzicht

Xline telewas trolley


De 45 liter trolley is ontworpen om de gebruiker meer watercapaciteit te bieden maar dan wel in hetzelfde compacte formaat als de 25 liter trolley. Dit is gelukt door alle componenten zoveel mogelijk te integreren in 1 compact geheel. Het totale droge gewicht van de trolley is net geen 21kg waardoor hij licht genoeg is om, met behulp van het handvat aan de voorkant, in en uit de auto te tillen. De 2 wieltjes aan het handvat helpen bij het inladen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 863,96

Details

Xline telewas trolley

Inclusief Remote Control

EIGENSCHAPPEN & COMPONENTEN

45 liter Maximum Capaciteit
12v 100psi Xline Pomp
Heavy Duty Wielen
Medium Dichtheid Moulded Kunststof Tank/Frame
20 amp/u Deep Cycle AGM Accu
Caster Wielen
Draag-/Tilhendels
Geavanceerde Digital Flow Controller
Schroefdeksel met 1-way Ontluchtingsventiel
12v Laadaansluiting
Rectus 21 Quick Connector Aansluiting
Zekeringhouder
Accu Voltmeter
Intelligente Acculader
Rubberen Voetjes (voor het wegleggen op de achterkant).
Dimensies = 900mm*520mm*400mm (H*B*D)

 Gewicht = 20kg

 OPTIONELE EXTRA’S

Slang Ophangbeugel

10meter 5mm Slang Extensie met Kraan & Connectors

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De 45 liter trolley is ontworpen om de gebruiker meer watercapaciteit te bieden maar dan wel in hetzelfde compacte formaat als de 25 liter trolley. Dit is gelukt door alle componenten zoveel mogelijk te integreren in 1 compact geheel.

 Het totale droge gewicht van de trolley is net geen 21kg waardoor hij licht genoeg is om, met behulp van het handvat aan de voorkant, in en uit de auto te tillen. De 2 wieltjes aan het handvat helpen bij het inladen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De trolley heeft een waterdicht deksel met een luchtdoorlatend 1-way beluchtingsventiel waardoor de trolley gebruikt kan worden zonder een vacuüm te creëren in de unit. Dit ventiel stelt u daarnaast in staat om de trolley op zijn rug te vervoeren in bijvoorbeeld de kofferbak van aan personenauto.

De trolley is gemaakt van een lichtgewicht en duurzaam medium dichtheid polyethyleen wat niet corrodeert of zijn kleur verliest na verloop van tijd. De trolley is uirgerust met 10” luchtbanden met gelagerde wielen waardoor het verplaatsen over trappen of losse ondergronden als grindpaden erg gemakkelijk gaat. Mijn zijn 20Amp/u AGM Accu biedt de unit ruim voldoende power om de hele werkdag te kunnen werken. De accu kan bijgeladen worden via de ingebouwde Anderson 12v aansluiting die te vinden is op de plaat aan de achterkant.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De trolley heeft een rectus 21 vrouwelijke quick release koppeling bevestigd aan de achterplaat die u in staat stelt om snel en gemakkelijk stelen aan- en af te koppelen. Om te voorkomen dat er bij het wisselen water verloren gaat is er een autostop ingebouwd die de waterflow stopt zodra u de steel loskoppelt.

Alle functies van deze trolley worden aangestuurd door een digitaal controle paneel waarmee u volledige controle heeft over de hoeveelheid water die het systeem levert. U kunt dit instellen met settings van 1 tot 99. De pomp biedt een maximum druk van 100psi en een flow rate van 5.2 liter per minuut. Er is een volmeter geplaatst in de unit zelf samen met een druksensor, waarvan u de gevoeligheid zelf kunt instellen, gekoppeld aan een auto shut off als er teveel druk op het systeem komt te staan. 

Het vullen van de trolley kan niet eenvoudiger door zijn slimme zelfvullende design feature: het deksel van de trolley ligt verzonken in de tank waardoor u een 25 liter can op zijn kop op de trolley kunt plaatsen. Hierdoor kunt u tijdens het vullen gewoon weglopen en vult de unit zichzelf.

Inclusief afstands bediening.

Aanvullende Informatie

Advies Verkoopprijs Nee

Product labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

web-monitoring-ok